TREKO Tarım Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi (TEKNİK GEZİ)

08 Aralık 2016 Perşembe 20:44 tarihinde eklendi | 976 defa okundu

07.12.2016 tarihinde Meyve Sebze İşleme Teknolojisi Dersi kapsamında Isparta ili Eğirdir ilçesinde faaliyet gösteren TREKO Tarım Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi firmasına Gıda İşleme Bölümü 2. sınıf öğrencilerine yönelik ders kapsamında verilen teorik bilgilerin uygulanması amacı ile teknik gezi düzenlenmiştir.

TREKO Tarım Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Meyve Suyu Fabrikasında Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı öğrencilerine elma suyu ve konsantresi, meyve pulpu ve diğer üretim hatları hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir. Ayrıca proses verimliliği açısından büyük önem taşıyan ve fabrikanın kendi imkanları ile oluşturduğu özel laboratuarında yapılan analizlerin ürün yelpazesi üzerindeki etkileri anlatılmıştır.