22 Eylül 2017 Cuma

GIDA SEKTÖRÜNDE BAŞARININ ANAHTARLARI KONFERANSI

14 Aralık 2016 Çarşamba 20:18 tarihinde eklendi | 516 defa okundu

14.12.2016 tarihinde GIDA KALİTE KONTROLÜ ve ANALİZİ PROGRAMI I. ve II: sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen “GIDA SEKTÖRÜNDE BAŞARININ ANAHTARLARI” konulu konferansa konuşmacı olarak Isparta İli, Eğirdir İlçesi’nde faaliyet gösteren TREKO Tarım Gıda İç Ve Dış Tic. LTD. ŞTİ.’ne ait Meyve Suyu Fabrikasından Gıda Mühendisi Ebru GÜLTEKİN katılmıştır. Kendisi aynı zamanda fabrikanın Gıda Kalite Kontrol Müdürü olarak da görev yapmaktadır.

Konferansın ana çerçevesi;

  • Mesleki olarak doğru hedefin belirlenmesi,
  • Mesleki hayatta kendi tercihlerinin sorumluluğunu almak,
  • Çalışma konsantrasyonunu etkileyen faktörler ve bunların yönetimi
  • Kalite güvence sistemleri, kalite güvencesinin fabrika açısından önemi ve kalite kontrolünden sorumlu personelin görevleri
  • Sektörün çalışan olarak tercih ettiği gıda teknikerinin sahip olması gereken özellikler

olarak özetlenebilir.

Bünyesinde bölüm mezunlarımızdan da teknikerler bulunduran fabrikanın çalışanları seçerken özellikle hangi kriterlere dikkat ettiği, çalışanlarına sağlanan olanakların da bahsedildiği konferans yaklaşık 1.5 saat sürmüş, mesleki değerler ve hedeflerin belirlenmesi konusunda öğrencilerimiz bilgilendirilmişlerdir.


"Tarih bir milletin kanını, varlığını hiçbir zaman inkar edemez"
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK


BAĞLANTILAR

GENEL


 Okulumuzun Tanıtımı

 

 Misyonumuz - Vizyonumuz

 

 Akademik Yayınlar

 

 İletişim

 

 Telefon Rehberi

 

 Tesisler