15 Aralık 2017 Cuma

Eğirdir MYO Öğrenci Topluluğu Antalya Gezisi

21 Nisan 2017 Cuma 16:29 tarihinde eklendi | 889 defa okundu

19 Nisan 2017 tarihinde Eğirdir Meslek Yüksekokulu Eğirdir MYO Öğrenci Topluluğu akademik danışmanı Okt. Çetin MEYDAN organize ve liderliğinde  üye öğrencilerimize turizm sektörünü tanıtmak, bilgilendirmek ve iş olanaklarını anlatmak amacıyla Antalya Belek Turizm Mekezi’ne düzenlenen teknik gezide  ilk olarak BETUYAB ziyaret edilmiş;  Genel Müdürü Bekir AKKAŞ, Antalya’nın turizm cenneti olan Belek bölgesinin tarihi ile öğrencilere turizmin yapı taşlarını anlatarak bilgilendirmiştir. Daha sonra Sirene Belek Hotel’e geçilerek öğle yemeği ikramından sonra, yiyecek-içeçek müdürü Mustafa ÖZBEY eşliğinde otel gezilerek brifing alınmıştır. Son olarak Calista Luxury Resort ziyaret edilmiş, İnsan Kaynakları Müdürü Özkul EKMEKÇİ’nin bilgilendirmeleri ile teknik gezimiz sona ermiştir.

BETUYAB Genel Müdürü Bekir AKKAŞ öğrencilerimizle