17 Ocak 2018 Çarşamba

EĞİRDİR MESLEK YÜKSEKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE ÖSYS YATAY GEÇİŞ DUYURUSU

04 Ocak 2018 Perşembe 10:09 tarihinde eklendi | 95 defa okundu

BAŞVURU TARİHLERİ  (08.01.2018 – 02.02.2018)

ÖSYS sonuç belgesine göre yatay geçiş başvurusu yapacak öğrencilerin dikkatine!!!

Öğrencinin başvuru yapacağı puan türü ve (ÖSYS) yerleştirme puanının meslek yüksekokulumuz programlarının puan türü ve taban puanına eşit veya yüksek olması durumunda,

2017-2018  Eğitim - Öğretim yılı Bahar Yarıyılında merkezi yerleştirme puanı ile öğrenci alacak bölüm ve programlar;

BÖLÜMÜ                                                       PROGRAMI

Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri                   Turizm ve Otel İşletmeciliği (NÖ)

Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri                   Aşçılık  (NÖ)

Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri                   Aşçılık  (İÖ)

Büro Hizmetleri ve Sekreterlik                        Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (NÖ)

Muhasebe ve Vergi                                          Muhasebe ve Vergi Uygulamaları (NÖ)

Yönetim ve Organizasyon                               İnsan Kaynakları Yönetimi (NÖ)

Yönetim ve Organizasyon                               İnsan Kaynakları Yönetimi (İÖ)

Park ve Bahçe Bitkileri                                    Peyzaj ve Süs Bitkileri (NÖ)

Gıda İşleme Bölümü                                        Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi (NÖ)

Gıda İşleme Bölümü                                        Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi (İÖ)

Yükseköğretim Kurulunun Merkezi Yerleştirme Puanı ile (Ek Madde-1) Yatay Geçiş uygulama esasları için Tıklayınız!..

Başvuru ve Değerlendirme Takvimi

Başvuru Başlangıç                    : 08.01.2018

Başvuru Bitiş                            : 02.02.2018

Değerlendirme Başlangıç         : 05.02.2018

Değerlendirme Bitiş                 : 07.02.2018

Sonuç İlan Tarihi                      : 08.02.2018 (Saat 17.30)

Kesin Kayıt Tarihi Başlangıç    : 09.02.2018

Kesin Kayıt Tarihi Bitiş            : 16.02.2018

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

Öğrenci Belgesi

Nüfus Cüzdan Fotokopisi

ÖSYS Sonuç Belgesi

Onaylı Transkript ve Ders İçeriği

Dilekçe (Başvuracağı MYO hitaben)

Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge (Uyarmadan daha ağır ceza)

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programına başvurularda isteğe bağlı hazırlık sınıfı başarı belgesi

Değerlendirme Tarihi : 05-07 Şubat 2018

Kesin Kayıt Tarihleri ve Kayıt Yeri : 09-16 Şubat 2018

Kayıt yeri : SDÜ Eğirdir MYO

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler (Başvuru evraklarına ilave olarak)

6 adet fotoğraf

29 yaşını tamamlayan erkek öğrencilerden askerlikle ilişiği olmadığına gösterir belge.

II. öğretim programına geçiş yapan öğrencilerden öğrenim ücretinin yatırıldığını (Üniversitemize) gösteren banka dekontu.

Kayıtlı olduğu üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı. (öğrencinin dosyası istenirken ilgili Üniversiteye iade edilecektir.)