22 Ekim 2017 Pazar

Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası Kapsamında “Fidan Dikim Etkinliği” Gerçekleştirildi..

31 Mart 2017 Cuma 23:38 tarihinde eklendi | 630 defa okundu
Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında 30/03/2017 tarihinde Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Tahir TİLKİ ve Öğr. Gör. Mustafa GÖK ile Eğirdir Orman İşletme Şefi Meryem Özlem GAFAR’ın koordinatörlüğünde Eğirdir Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından “Fidan Dikim Etkinliği” gerçekleştirildi. Eğirdir Beydere Mevkii’nde gerçekleştirilen etkinliğe; Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Azim ŞİMŞEK, okulumuz öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul BAYER, okulumuz öğretim elamanları olan Öğr. Gör. Atilla GÖKDEMİR, Öğr. Gör. Mehmet DUMLUPINAR ve Okt. Nuri KUTLU ile yüksekokulumuz öğrencileri katıldı.
Etkinlik kapsamında öğrencilerimize Eğirdir Orman İşletme Müdürlüğü personeli tarafından fidan dikimi hakkında bilgi verildi.