23 Nisan 2017 Pazar

18 Mart Çanakkale Zaferi “Çanakkale’den İnsan Manzaraları” Konferansı

17 Mart 2017 Cuma 10:41 tarihinde eklendi | 142 defa okundu

16/03/2017 tarihinde saat 14:00’da Eğirdir Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik Eğirdir Meslek Yüksekokulu Topluluğu tarafından Okt. Çetin MEYDAN koordinatörlüğünde düzenlenmiş olan “Çanakkale’den İnsan Manzaraları” adlı konferans Okt. Turgut ERMUMCU’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Eğirdir Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Tahir TİLKİ, Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim üyesi Prof. Dr. Abdullah KAPLAN, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Azim ŞİMŞEK, okulumuz öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul BAYER, Öğr. Gör. Mustafa GÖK ile yüksekokulumuz öğrencileri katıldı.

Eğirdir Meslek Yüksekokulu Topluluğu başkanı Emin KILINÇ günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptıktan sonra sözü Okt. Turgut ERMUMCU’ya bıraktı. Okt. Turgut ERMUMCU, Balkan savaşları sonucunda umutlarını yitirmeye başlamış bir milletin Çanakkale zaferi ile tekrar umutlandığını, kendisine güveninin geldiğini ve bu ruhun kurtuluş savaşının kazanılmasında büyük bir etkisinin olduğunu vurgulamıştır.

Konferans sonunda, Sayın Okt. Turgut ERMUMCU’ya Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Tahir TİLKİ tarafından plaket ve çiçek takdimi gerçekleştirildi.